Wilt u ons steunen?

Doneren

Boeken

Angels, over leven met het Angelman syndroom.

Als een diep gekoesterde kinderwens in vervulling gaat en de eerste tekenen van nieuw leven zich aankondigen vervult dat ouders met grote blijdschap en vaak met hoge verwachtingen. De contouren van een nieuw mensje, zo duidelijk te zien op een echo, en het snelle kloppen van het hartje wekken verbazing en ontroering.

Als ruim een jaar na de geboorte het Angelman syndroom wordt vastgesteld vallen dromen in duigen, verwachtingen moeten worden bijgesteld, levens moeten opnieuw worden ingericht en vormgegeven, een leven lang.

Dit boek is een bundeling van verhalen van ouders die de moeizame zoektocht naar steun en oplossingen hebben ondernomen, hun kinderen zijn blijven steunen en in hun ontwikkelingsmogelijkheden zijn blijven geloven.

 

prof.dr. Rob Heethaar

voorzitter vASN

Het boek is te bestellen bij de vereniging via info@angelmansyndroom.nl.  Kosten €20,-

 

 

Het Angelman syndroom, informatie voor ouders en begeleiders.


Stelt u zich eens voor dat u nooit meer kunt praten en uw armen niet zo kunt aansturen dat uw bedoelingen duidelijk worden. U betreedt dan een andere wereld: de wereld waarin mensen met het Angelman syndroom dagelijks, vanaf hun geboorte, verkeren.

Dit boek reikt handvatten aan om voor deze mensen toch (een begin van) communicatie mogelijk te maken, zodat ze zich niet meer onbegrepen voelen en niet in een geestelijk isolement terecht komen.

Dit boek is een bewerking van Erin Sheldon’s: Angelman syndrome for educators

prof.dr. Rob Heethaar
voorzitter vASN

Het boek is te bestellen bij de vereniging via info@angelmansyndroom.nl.  Kosten €20,-