Wilt u ons steunen?

Doneren

DE KALENDER

NATIONAAL

UITGESTELD - FAMILIEDAG

De Vereniging Angelman Syndroom Nederland nodigt u uit voor de vASN Familiedag 2021. LET OP: datum is nog niet bekend.

 

2 OKTOBER 2021 - INFORMATIEDAG

Ook dit jaar organiseert de vASN weer een Informatiedag in Hotel Oud London te Zeist waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Angelman syndroom worden besproken, zowel op het gebied van (wetenschappelijk) onderzoek als op het vlak van ondersteuning in het dagelijks leven. U kunt zich reeds aanmelden via email of de contactpagina. We starten om 10.00 uur.

 

UITGESTELD - INFODAG 18+ DAG

De Infodag 18+ dag is een evenement dat specifiek bedoeld voor ouders en verzorgers van volwassen AS patiënten. Maar uiteraard zijn alle andere geïnteresseerden ook welkom. LET OP: datum is nog niet bekend.

 

15 FEBRUARI 2022 - INTERNATIONALE ANGELMAN DAG

Internationale Angelman Dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat door de vASN wordt gesponsord. Het doel is om wereldwijd aandacht te vragen voor het Angelman syndroom.

 

INTERNATIONAAL

NIEUWE DATUM: 15-17 SEPTEMBER 2022- 7TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE ON ANGELMAN SYNDROME (VIENNA, AUSTRIA)

From the 15th till the 17th of September 2022, the Austrian AS Organisation will host the 7th International Scientific Conference. In beautiful Vienna, researchers and representatives of universities and pharma companies present their latest results and share their ideas to move forward. The vASN will obviously participate and report on the progress made.

 

4-5 DECEMBER 2021 - FAST ANNUAL GLOBAL SUMMIT & GALA (USA)

Op 4 en 5 december organiseerde FAST USA haar jaarlijkse Global Summit & Gala. Echter, door de Covid-19 problematiek, werd het een online evenement. Maar ook deze keer waren er geweldige sprekers en presentaties, zowel over toegepast als wetenschappelijk onderzoek. U kunt via cureangelman.live de presentaties en overige informatie terugkijken (na registratie).

 

15 FEBRUARI 2022 - INTERNATIONALE ANGELMAN DAG

Internationale Angelman Dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat door allerlei internationale AS organisaties wordt gehouden en ondersteund. Het doel is om wereldwijd aandacht te vragen voor het Angelman syndroom.