Wilt u ons steunen?

Doneren

DE KALENDER

NATIONAAL

FAMILIEDAG - 18 juni 2022

De Vereniging Angelman Syndroom Nederland nodigt u uit voor de vASN Familiedag 2022 op 18 juni.

 

INFORMATIEDAG - datum volgt z.s.m.

Ook dit jaar organiseert de vASN weer een Informatiedag waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Angelman syndroom worden besproken, zowel op het gebied van (wetenschappelijk) onderzoek als op het vlak van ondersteuning in het dagelijks leven.

 

INFODAG 18+ DAG - datum volgt z.s.m.

De Infodag 18+ dag is een evenement dat specifiek bedoeld voor ouders en verzorgers van volwassen AS patiënten. Maar uiteraard zijn alle andere geïnteresseerden ook welkom.

 

15 FEBRUARI 2023 - INTERNATIONALE ANGELMAN DAG

Internationale Angelman Dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat door de vASN wordt gesponsord. Het doel is om wereldwijd aandacht te vragen voor het Angelman syndroom.

 

INTERNATIONAAL

15-17 SEPTEMBER 2022- 7TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE ON ANGELMAN SYNDROME (VIENNA, AUSTRIA)

From the 15th till the 17th of September 2022, the Austrian AS Organisation will host the 7th International Scientific Conference. In beautiful Vienna, researchers and representatives of universities and pharma companies present their latest results and share their ideas to move forward. The vASN will obviously participate and report on the progress made.

 

2-3 DECEMBER 2022 - FAST ANNUAL GLOBAL SUMMIT & GALA (USA)

Op 2 en 3 december organiseert FAST USA haar jaarlijkse Global Summit & Gala.

 

15 FEBRUARI 2023 - INTERNATIONALE ANGELMAN DAG

Internationale Angelman Dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat door allerlei internationale AS organisaties wordt gehouden en ondersteund. Het doel is om wereldwijd aandacht te vragen voor het Angelman syndroom.