Wilt u ons steunen?

Doneren

MEEDOEN EN ZELF ORGANISEREN

Uiteraard ontmoeten wij u graag op onze evenementen en bij onze activiteiten. Maar we vinden het nog leuker als u zelf een evenement of activiteit organiseert. De vASN kan u daarbij helpen op meerdere fronten: bij het vinden van vrijwilligers, een geschikte lokatie of door uw idee te sponsoren.

 

Schaatsen op de ijsbaan te Hoorn

Op 12 december 2020 werd door de ijsvereniging Edam de jaarlijkse goede-doelen-actie op de ijsbaan te Hoorn verreden, en dit jaar was gekozen voor Huub Klein, zoon van Johan en Mieke. Meer dan 130 jeugdleden schaatsten rondjes en haalden daarmee een aanzienlijk geldbedrag binnen: euro 5.530,-. Het opgehaalde geld zal worden besteed aan enkele speciale ijssleeën die op de ijsbaan zullen worden gestald en vrij beschikbaar zijn. Hiermee kunnen ouders met een kind met een motorische beperking alsnog de ervaring van schaatsen op het ijs beleven. Er is een verslag met enkele foto's te vinden op deze pagina.

 

 

AH statiegeldactie Leersum

In november 2016 organiseerden Rob Heethaar en Mannin de Wildt een statiegeldactie bij de AH te Leersum ten behoeve van de vASN en Angelman Syndroom in het algemeen. Een verslag vindt u hier, evenals een afbeelding. Wilt u uw eigen statiegeldactie starten, klik dan hier voor het template.

 

 

Open dag Mariahoeve

Op 16 en 17 september 2016 werd door Martine Flierman, moeder van Jurre, een open dag gehouden op de Mariahoeve boerderij van haar opa en oma. Aldaar werden vanuit een "Angelman syndroom stalletje" zonnebloemzaadjes verkocht waarbij een deel van de opbrengst naar de vASN zou gaan. Wij vinden het geweldig dat er wat geld is opgehaald, maar we vinden het nog leuker dat de naamsbekendheid van AS een flinke duw heeft gekregen. Heel erg bedankt voor jullie inzet! Een verslag kunt u hier vinden.

 

Heeft u een idee, laat het ons dan snel weten. We gaan graag met u aan de slag om er een succes van te maken.