Wilt u ons steunen?

Doneren

VASN INFODAG 2022

Op zaterdag 19 november vond in Van der Valk Hotel te Utrecht de vASN Informatiedag 2022 plaats. Ruim 70 leden hadden de moeite genomen om deel te nemen, en vele nieuwe gezichten, en hun verhalen, waren daarbij aanwezig. Erg leuk om kennis met elkaar te maken.

 

Het was een zeer geslaagde dag. Na de presentatie van voorzitter Rob Heethaar waarin hij de stand van zaken binnen de vASN toelichtte, volgde een presentatie van Maartje Radstaake over zindelijkheid in patiënten met AS.

Vervolgens presenteerde dr. Ype Elgersma van het Erasmus MC/Angelman Expertise Centrum actuele informatie omtrent de huidige -en lopende- clicinal trials in Nederland waarna Koos van der Togt ons meenam in het leven van zijn zoon Stefan, en hoe er een netwerk van betrokkenen om hem heen is ontstaan. Tussendoor kon genoten worden van een uitgebreide lunch en de mogelijkheid om met elkaar te spreken. In de middag volgde nog een presentatie van Financieel Adviesburo Boonstra over alle financiele en fiscale aspecten waar ouders van kinderen met AS uiteindelijk een keer te maken krijgen. Als laatste sloot men af met een presentatie van Mooi Leven.

 

Aan het einde van de middag bedankte voorzitter Rob Heethaar iedereen voor de aanwezigheid en kon er nog een hapje en drankje worden genuttigd. We zien u heel graag terug op een volgend vASN evenement.